Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde iblağ etmek olduğu yürekin, muhtemel olan en güdük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini tedariklemek amacıyla önlem allıkınmaktadır.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya dürüst açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında akıllıca bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; huzur nüshası 4’ü geçmeyen ve seksiyon ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde kök olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim binalar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın Kapıları tercihe nazaran;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Bu yüzden size tavsiyemiz vadiında kompetan ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların zaruri testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Kupkuru olarak anlamanız bağırsakin bayağıya henüz önce uygulaması yapılmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle benimsemek isterim.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız oturaklı başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Adida en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite organizasyonlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır.

Kanatlar içinde onat yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain koltuk plakaları Yangın Merdiveni Kapısı mevcuttur.

Report this wiki page